Informare publica - Titlu: 
INCEPUT DE LUNA DE FOC, SFARSIT DE INSTRUCTIE FIERBINTE
Informare publica - Continut: 

              La 7 iulie 2019, in cazarma Batalionului 1 Instructie "OLT"a avut loc festivitatea de absolvire a celei de-a XXX-a serii de instruire a soldatilor profesionisti, serie numitA "SMFT - 160".

               Astfel, 117 voinici si 7 amazoane au depus azi armele in rastelurile subunitatilor unde sau instruit timp de 4 luni, urmand ca, de luni, sa-si ia fiecare in primire noua misiune din organica unitatilor unde vor fi incadrati.

               Dupa o instructie facuta cu tenacitate si o evaluare fierbinte si solicitanta (care a inclus su un mars de cateva zeci de kilometri pana in poligonul de tragere) a venit momentul in care Comandantul Batalionului, dl.locotenent- colonel Lucian Cojocaru a adresatmult-asteptate;e cuvinte de apreciere si urarile de succes si impliniri pe mai departe in cariera lor militara inceputa aici, la Caracal.

               Absolventii se vor prezenta luni la unitatile beneficiare purtand in suflete amntirea unei unitati in care tineretea lor si-a lasat amprenta pe langa celelalte generatii de soldati cere si-au impletit parte din anii lor cu aceasta frumoasa structura militara.

              Unitate care anul acesta implineste 150 de ani...