• Festivitatea depunereii juramantului militar la Batalionul 1 Instrucţie OLT, angajament şi maturitate

                     În ziua de 6 mai 2017, începând cu orele 11.00, în faţa Monumentului Recunoştinţei din Piaţa Victoriei, în central municipiului Caracal, a avut loc festivitatea depunerii jurământului militar de către actuala serie de cursanţi, a XXII-a, denumită “REFACEREA FORŢEI”.

  • SÂNGE PENTRU VIAŢĂ. MULŢUMIRE ŞI BUCURIE SUFLETEASCĂ

         În perioada octombrie - decembrie a anului 2016 un număr mare din personalul militar şi civil al Batalionului 1 Instrucţie “OLT” şi soldaţii profesionişti care se instruiesc în cadrul Batalionului nostru precum şi un număr de cadre militare şi personal din cadrul unităţilor militare din Garnizoana Caracal, au participat la o acţiune de donare de sânge, activitate desfăşurată în cadrul Punctului de transfuzii organizat la Cabinetul medical şi Infirmeria Batalionului de către Doamna Doctor Ana-Ileana Cotan, medicul Batalionului şi garnizoanelor Caracal şi Deveselu şi asistentul-şef Pluto

You are here

Activităţi premergătoare începerii noii serii de instrucţie.
Vineri, 02/09/2016

Autor: Plt.adj.pr. Chirea Daniel

     Pe data de 29.08.2016 în curtea Batalionului 1 Instrucţie "Olt" s-a prezentat o nouă serie de soldaţi profesionişti pentru instruire. În această săptămână cu program administrativ comandanţii şi instructorii au pregătit pentru tinerii soldaţi, mai multe activităţi importante, cumar fi: Prezentarea armamentului din dotarea unităţii cu care tinerii soldaţi vor intra în contact şi se vor instrui. Tragerea demostrativă cu toate categoriile de armament de infanterie, armament greu de infanterie şi cu armamentul de pe maşinile de luptă. Înmânarea armamentului în cadru festiv.      Comandantul unităţii locotenent colonelul Bumbac Marius le-a urat "Bun Venit" în unitate cerându-le acestora să se instruiască şi să se pregătească continuu pentru a deveni militari de nădejde în unităţile beneficiare ale Armatei României.