• Festivitatea depunereii juramantului militar la Batalionul 1 Instrucţie OLT, angajament şi maturitate

                     În ziua de 6 mai 2017, începând cu orele 11.00, în faţa Monumentului Recunoştinţei din Piaţa Victoriei, în central municipiului Caracal, a avut loc festivitatea depunerii jurământului militar de către actuala serie de cursanţi, a XXII-a, denumită “REFACEREA FORŢEI”.

  • SÂNGE PENTRU VIAŢĂ. MULŢUMIRE ŞI BUCURIE SUFLETEASCĂ

         În perioada octombrie - decembrie a anului 2016 un număr mare din personalul militar şi civil al Batalionului 1 Instrucţie “OLT” şi soldaţii profesionişti care se instruiesc în cadrul Batalionului nostru precum şi un număr de cadre militare şi personal din cadrul unităţilor militare din Garnizoana Caracal, au participat la o acţiune de donare de sânge, activitate desfăşurată în cadrul Punctului de transfuzii organizat la Cabinetul medical şi Infirmeria Batalionului de către Doamna Doctor Ana-Ileana Cotan, medicul Batalionului şi garnizoanelor Caracal şi Deveselu şi asistentul-şef Pluto

You are here

APEL GENERAL, Citire mesaje Şef S.M.F.T. şi Avansări soldaţi profesionişti
Marţi, 03/05/2016

Autor: Plt.adj.pr. Chirea Daniel

           În ziua de 29.04.2016 pe platoul unităţii s-a desfăşurat „APELUL GENERAL” cu ocazia Zilei Infanteriei Române, activitate prinsă în planul cu principalele activităţi.

         Totodată cu acest prilej au fost citite mesajele Şefului Statului Major al Forţelor Terestre cu ocazia Zilei Infanteriei Române, Zilei Logisticii Militare şi Zilei Cooperării Civili-Militari (CIMIC).

        De asemenea au fost avansaţi la gradul de fruntaş, soldaţii din subunitatea de pază care au  îndeplinit condiţiile conform legii 384/2006, Statutul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti.

       În final, comandantul Batalionului 1 Instrucţie „Olt”, dl. Locotenent colonel Marius Cătălin BUMBAC, a urat întregului personal cu ocazia sărbătoririi Sfintelor Sărbători de Paşti, sănătate, împliniri profesionale şi personale şi sărbători fericite alături de cei dragi.