• Festivitatea depunereii juramantului militar la Batalionul 1 Instrucţie OLT, angajament şi maturitate

                     În ziua de 6 mai 2017, începând cu orele 11.00, în faţa Monumentului Recunoştinţei din Piaţa Victoriei, în central municipiului Caracal, a avut loc festivitatea depunerii jurământului militar de către actuala serie de cursanţi, a XXII-a, denumită “REFACEREA FORŢEI”.

  • SÂNGE PENTRU VIAŢĂ. MULŢUMIRE ŞI BUCURIE SUFLETEASCĂ

         În perioada octombrie - decembrie a anului 2016 un număr mare din personalul militar şi civil al Batalionului 1 Instrucţie “OLT” şi soldaţii profesionişti care se instruiesc în cadrul Batalionului nostru precum şi un număr de cadre militare şi personal din cadrul unităţilor militare din Garnizoana Caracal, au participat la o acţiune de donare de sânge, activitate desfăşurată în cadrul Punctului de transfuzii organizat la Cabinetul medical şi Infirmeria Batalionului de către Doamna Doctor Ana-Ileana Cotan, medicul Batalionului şi garnizoanelor Caracal şi Deveselu şi asistentul-şef Pluto

You are here

„Campionatul militar de cros, şah şi minifotbal” memorial „ Mr. Balogh Szilard”
Luni, 18/04/2016

Autor: Plt.adj.pr. Chirea Daniel

           În săptămâna 11-15.04.2016, Statul Major al Forţelor Terestre prin Biroul Educaţie Fizică, a ales să desfăşoare din nou „Campionatul militar de cros, şah şi minifotbal” memorial „ Mr. Balogh Szilard” în garnizoana Caracal, iar gazdă a fost Batalionul 1 Instrucţie „Olt”.

           Loturile sportive din  centrele de instruire ale şcolilor de aplicaţie din subordinea Statului Major al Forţelor Terestre, din garnizoanele Piteşti, Sibiu, Buzău, Rm.Vâlcea şi Caracal au demonstrat capacităţile şi aptitudinile sportive ridicate pe parcursul întregii săptămâni.

            Competiţia a fost acerbă, fiecare lot a dorit să câştige probele din concurs, dar cum în orice concurs există învingători şi învinşi şi aici rezultatele au departajat loturile. Însă cu toţi au câştigat, deoarece „Sportul înseamnă sănătate”.

Pe data de 15.04.2016 pe platoul din faţa primăriei municipiului Caracal, a avut loc Festivitatea de premiere, unde pe lângă organizatori au participat şi reprezentanţii administraţiei locale şi elevi ai Colegiului „Mihai Viteazul” din Caracal.

           Domnul Lt.col. Bumbac Marius Cătălin, comandantul Batalionului 1 Instrucţie „Olt”, a felicitat membri loturilor şi i-a rugat să ducă cu ei amintirile plăcute trăite în aceste zile în garnizoana Caracal.