• Festivitatea depunereii juramantului militar la Batalionul 1 Instrucţie OLT, angajament şi maturitate

                     În ziua de 6 mai 2017, începând cu orele 11.00, în faţa Monumentului Recunoştinţei din Piaţa Victoriei, în central municipiului Caracal, a avut loc festivitatea depunerii jurământului militar de către actuala serie de cursanţi, a XXII-a, denumită “REFACEREA FORŢEI”.

  • SÂNGE PENTRU VIAŢĂ. MULŢUMIRE ŞI BUCURIE SUFLETEASCĂ

         În perioada octombrie - decembrie a anului 2016 un număr mare din personalul militar şi civil al Batalionului 1 Instrucţie “OLT” şi soldaţii profesionişti care se instruiesc în cadrul Batalionului nostru precum şi un număr de cadre militare şi personal din cadrul unităţilor militare din Garnizoana Caracal, au participat la o acţiune de donare de sânge, activitate desfăşurată în cadrul Punctului de transfuzii organizat la Cabinetul medical şi Infirmeria Batalionului de către Doamna Doctor Ana-Ileana Cotan, medicul Batalionului şi garnizoanelor Caracal şi Deveselu şi asistentul-şef Pluto


“MISIUNE ÎNDEPLINITĂ” - instruirea seriei a XXVIII-a “Forţă şi Tenacitate”
Marţi, 13/03/2018

    Începutul lunii martie a adus, pentru întregul personal al Batalionului 1 Instrucţie “OLT”, un început de primăvară calendaristică încărcat de evenimente, de provocări dar şi bucuria unor împliniri.

    Astfel, cursanţii Seriei a XXVIII-a “FORŢĂ ŞI TENACITATE”, soldaţi profesionişti dar şi rezervişti-voluntari, au susţinut examenul de evaluare. Examen care a testat atât nivelul cunoştinţelor candidaţilor la profesia de soldat dar şi calităţile psihice, fizice şi morale ale acestora, examen susţinut cu tenacitate şi încheiat în forţă.


Mărţişor la … mărţişoare
Vineri, 02/03/2018

     Pe mulţi contraofensiva iernii pornită la debutul primăverii calendaristice  i-a prins, ca deobicei, în controversă şi nepregătiţi.


Activităţi susţinute în forţă şi cu tenacitate: înstrucţie şi sprijinul camarazilor
Miercuri, 14/02/2018

                   Iarna cu capricii mediteraneene din care lipseşte doar briza caldă înlocuită cu tradiţionalul crivăţ, nu a constituit nicidecum un obstacol pentru cursanţii seriei a XXVIII-a “Forţă şi Tenacitate”, în care, pe lângă viitorii soldaţi profesionişti se instruiesc şi soldaţii rezervişti voluntari ai celei de-a doua serii de la introducerea acestui serviciu în organica Armatei României. Instruirea viitorilor soldaţi (profesionişti sau voluntari) ai ţării nu este o activitate lipsită de responsabilitate.


Activităţi de decembrie şi sfărşit de an calendaristic - misiune îndeplinită!
Vineri, 22/12/2017

          Pentru  luna decembrie a anului 2017, Comandantul Batalionul 1 Instrucţie ,,OLT” , Lt.col. Marius BUMBAC raportează îndeplinirea cu succes şi în cele mai bune condiţii, pe toate planurile, a misiunii încredinţate: instruirea primei serii de soldaţi voluntari rezervişti din arma infanterie ai Armatei Romaâne, continuarea pregătirii Seriei a XXVIII-a ,,FORŢĂ TENACITATE” precum şi păstrarea obiceiului de a fi alături de copii Centrului de zi ,,CRISTIANA” prin împărţirea de către soldaţii profesionişti a darurilor de Crăciun.


Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017”.
Marţi, 05/12/2017

 

 

                            Întărirea efectivelor Batalionului şi competiţia  ,,Cupa 1 DECEMBRIE 2017.

Pages